fbpx

Zaal huren in de oude Koekfabriek

Binnenkort een speciale gelegenheid en daarom op zoek naar een mooie locatie? Je kunt nu een zaal huren in Zaandam bij Proeverij de Koekfabriek. Gevestigd in de oude Verkadefabriek bieden wij een sfeervolle zaal te huur aan die geschikt is voor vele mogelijkheden. Onze unieke Verkade zaal kan onder meer gebruikt worden voor verjaardagen, bruiloften, jubileums, diners en andere feesten. Door bij ons je event te organiseren ben je verzekerd van een unieke en feestelijke ervaring. Je verjaardag, bruiloft of jubileum vieren is één ding. Dit vieren in onze Verkade zaal, met zijn oude industriële aspecten en zijn prachtige barok uitstraling is heel wat anders. Om al je gasten een onvergetelijk evenement te bezorgen kun je het beste een zaal huren in Zaandam bij Proeverij de Koekfabriek. Meer weten over de mogelijkheden die we je kunnen bieden? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Voor alle gelegenheden

Bij Proeverij de Koekfabriek kun je terecht voor al je gelegenheden. Gezellig je verjaardag vieren op een unieke locatie? Op zoek naar een sfeervolle en speciale locatie voor je trouwfeest? Of komt er binnenkort een jubileum aan en wil je dat eens goed gaan vieren? Bij ons ben je aan het juiste adres. Je kunt bij ons kiezen uit twee adembenemende locaties. Onze Zaansche zaal kent een maximale capaciteit van ongeveer 140 personen en onze Verkade zaal een maximale capaciteit van zo’n 180 personen. Beide zalen beschikken over alle voorzieningen die je nodig hebt, waaronder een beamer, geluidsinstallatie, microfoons, flipovers en een eigen bar. Tevens zijn de zalen voorzien van vier scheidingswanden, voor het geval je meerdere ruimtes wil creëren. Ook beschikken de zalen over een sfeer verhogende vuurhaarden en een eigen toilet groep. Tot slot kan er ook een dansvloer gevormd worden, indien je met je gasten met de voetjes van de vloer wilt.

Over Proeverij de Koekfabriek

Proeverij de Koekfabriek is gevestigd op een bijzondere locatie, namelijk de voormalige Verkadefabriek te Zaandam. In het interieur vind je industriële aspecten terug en een authentieke barok uitstraling. Dit maakt onze zalen een inspirerende en unieke locatie.Door een zaal te huren in Zaandam bij Proeverij de Koekfabriek geniet je van allerlei voordelen. Wij bieden je genoeg parkeergelegenheid en allerlei verschillende mogelijkheden voor al je gelegenheden. Je kunt bij ons onder andere gebruik maken van onze uitgebreide catering en ons opgeleide horeca personeel. Ook is Proeverij de Koekfabriek een officiële trouwlocatie. Je huwelijksvoltrekking kan dus ook bij ons plaatsvinden, om vervolgens op dezelfde locatie je trouwfeest te vieren. Verder maakt onze event-manager in overleg met jou en op basis van al je wensen een offerte op maat.

Interesse in een zaal huren in Zaandam bij Proeverij de Koekfabriek?

Wil je een zaal huren in Zaandam en meer informatie over wat Proeverij de Koekfabriek voor je kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op. Mail of bel onze event-manager Bert Piket, direct te bereiken op 06 – 39215861. Kies Proeverij de Koekfabriek als gezellige en sfeervolle locatie voor al je gelegenheden!

Contact opnemen
Call Now Button