fbpx
img-content
43A0052

Zaanse zaal

20 tot 120 personen
43A0052

Verkade zaal

20 tot 200 personen

Zaal huren in de oude Koekfabriek

Wilt u voor uw bedrijf een zaal huren in Zaandam? Bij Proeverij de Koekfabriek heeft u de keuze uit twee prachtige zalendie voor diverse doeleinden kunnen functioneren. Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor een vergadering die u aan het inplannen bent, of voor een andere bijeenkomst? Kiest u dan voor onze Zaansche zaal. Proeverij de Koekfabriek is gevestigd in de oude Verkadefabriek in Zaandam en die industriële elementen vindt u terug in het interieur van onze vergaderzaal. De zaal beschikt over alle voorzieningen die u nodig heeft. Indien u op zoek bent naar een zaal voor een bedrijfsborrel, een receptie, personeelsfeest, diner, jubileum of andere bedrijfsbijeenkomst, kunt u er ook voor kiezen onze Verkade zaal te huren. Deze zaal kent een prachtige barok uitstraling en beschikt over een grote bar. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden met betrekking tot een zaal huren in Zaandam? Neem dan direct contact met ons op voor meer informatie.

De voordelen van een zaal huren in Zaandam bij Proeverij de Koekfabriek

Als u voor uw bedrijf een zaal wilt huren in Zaandam bent u het beste af bij Proeverij de Koekfabriek. Bij ons geniet u namelijk van diverse voordelen. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet:

  • Veel mogelijkheden met betrekking tot het gebruik van onze unieke zalen;
  • Meer dan voldoende parkeergelegenheid;
  • Unieke locatie;
  • Onze zalen zijn van alle faciliteiten voorzien die u nodig heeft voor presentaties e.d.;
  • De optie om gebruik te maken van onze uitgebreide catering;
  • Opgeleid horeca personeel;
  • Aangepaste openingstijden speciaal voor uw event;
  • Offerte op maat gemaakt door onze event-manager Bert;

Proeverij de Koekfabriek biedt u de beste locatie voor al uw zakelijke bijeenkomsten. Onze Zaansche zaal kan uitstekend dienen voor onder meer vergaderingen, presentaties, trainingen of congressen.

Onze prachtige locatie

Proeverij de Koekfabriek is gevestigd in een unieke locatie, de voormalige Verkadefabriek in Zaandam. De historie van het pand vindt u terug in het prachtige interieur. Diverse industriële aspecten gecombineerd met de barok uitstraling zorgen voor een inspirerende en bijzondere locatie. Indien u een zaal wilt huren in Zaandam heeft u bij ons de keuze uit de Zaansche zaal, welke geschikt is voor 20 tot 120 personen, of de Verkade zaal, welke geschikt is voor 20 tot 200 personen. Beide zalen zijn voorzien u van al de apparatuur die u nodig heeft voor bijvoorbeeld een vergadering of productpresentatie. U kunt onder meer gebruik maken van een beamer, een geluidsinstallatie inclusief microfoons, meerdere flipboards en een printer met een kopie-functie. Verder beschikken beide zalen over vier scheidingswanden, voldoende statafels, tafels en stoelen en een eigen toiletgroep. Naast het verhuren van zalen beschikt Proeverij de Koekfabriek ook over een restaurant, inclusief een terras met prachtig uitzicht over de Zaan.

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in een zaal huren in Zaandam bij Proeverij de Koekfabriek? Wij bieden u de meest passende locaties voor uw vergadering of andere bedrijfsbijeenkomst. U kunt nu direct reserveren via onze website, of neem contact met ons op door te bellen of te mailen. Voor meer informatie over uw bedrijfsevent kunt u ook contact opnemen met onze event-manager, Bert Piket. U kunt hem bereiken op 06 – 39215861.

Direct contact

Wilt u graag een zaal huren? Vul dan onderstaand uw gegevens in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Direct contact
Call Now Button