fbpx

Vergaderruimte in Zaandam

Het is niet voor iedere organisatie mogelijk om het eigen gebouw te gebruiken bij een vergadering. Sommige panden zijn niet geschikt voor een (grootschalige) bespreking, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van dunne muren. Ook voor het verloop van een vergadering is een externe ruimte een verstandige keuze. Er is minder tot geen afleiding en u richt zich volkomen op de agendapunten en inbreng. Dat is wat Proeverij de Koekfabriek u dan ook biedt. Ook in combinatie met catering.

Faciliteiten bij De Koekfabriek

Onze vergaderruimte komt met diverse faciliteiten die de effectiviteit en efficiëntie van uw vergadering bespoedigen beamers, geluidsinstallaties, meerdere flip-overs, een printer met kopieermogelijkheid, verschuifbare tussenwanden voor een eigen opstelling en diverse statafels. Deze faciliteiten zijn toe te passen bij uw vergadering en zijn als hulpmiddel bij iedere vergadering, presentatie of denksessie te gebruiken.
Een geheel andere voorziening is de aanwezigheid van het restaurant Proeverij de Koekfabriek. Dit restaurant is een leuke afsluiter van de vergadering of vergaderdag en biedt een ontspannen manier van napraten. Indien u met een grote groep komt eten, kunt u vooraf contact opnemen voor afwijkende culinaire mogelijkheden. Het volledige menu is hier te zien. In de zomer is ons terras geopend en eet u met een prachtig uitzicht over de rivier de Zaan.

Unieke locatie in Zaandam

Proeverij de Koekfabriek is meer dan een standaard vergaderlocatie in Noord-Holland. Ons gebouw heeft een unieke locatie, namelijk in de voormalige Verkade-koekjesfabriek in Zaandam. De ruimten ademen nog de authentieke sfeer uit en zijn een leuk gespreksonderwerp voor een ieder die ons een bezoek brengt.
Ook voor evenementen in de privésfeer bieden wij mogelijkheden. Vier jubilea, verjaardagen, bruiloften en andere mooie momenten bij Proeverij de Koekjesfabriek in Zaandam.
Interesse in onze vergaderruimte in Zaandam
Heeft u interesse in onze vergaderruimte in Zaandam? Neem dan contact met onze medewerkers op voor meer informatie of een op maat gemaakte offerte. Wilt u direct één of meer vergaderingen plannen? Dat is zowel via deze website als per mail en telefoon mogelijk.

Contact opnemen
Call Now Button