fbpx

Vergaderlocatie Zaandam

Plant u een vergadering en bent u op zoek naar een passende locatie? Kies dan voor de mogelijkheden van Proeverij de Koekfabriek als uw vergaderlocatie Zaandam. Bij ons maakt u gebruik van een stijlvolle en exclusieve vergaderruimte. Onze vergaderlocatie is geschikt voor meer en geheel andere gelegenheden, recepties en diners bijvoorbeeld.

Vergaderen in Zaandam – Voordelen van Proeverij de Koekfabriek

Bij Proeverij de Koekfabriek maakt u gebruik van een vergaderruimte die past bij de cultuur van uw organisatie en deelnemers. Onze ruimte is inclusief diverse faciliteiten die bijdragen aan een soepele en succesvolle vergadering. Deze voorzieningen zijn onder meer:

  • Beamer
  • Geluidsinstallatie
  • Meerdere flipboards
  • Printer met kopie-functie
  • Verschuifbare tussenwanden voor een eigen opstelling
  • Eigen toiletgroep en voldoende wandcontactdozen voor de aansluiting van laptops en meer
  • Ook beschikken wij over voldoende statafels om ook uw receptie zo mooi mogelijk in te richten

Extra opties naast het vergaderen in Zaandam

Onze aantrekkelijke vergaderruimte is gelegen op een mooie en bijzondere locatie: de oude Verkadefabriek in Zaandam. Daarnaast is Proeverij de Koekfabriek een restaurant in Zaandam met terras, inclusief prachtig uitzicht over de Zaan. Elke laatste zondag van de maand bieden wij een diner met livemuziek! Naast dineren hebben wij ook een vrijdagmiddagborrel, jazz-avond, sinterklaasfeest, kerstmarkt en nog veel meer evenementen in onze agenda geschreven.

Ook voor een borrel of een feest kunt u bij Proeverij de Koekfabriek terecht. Onder meer voor bijeenkomsten, verjaardagen, bruiloften en vergaderingen zijn wij te bereiken. Neem voor al;e mogelijkheden contact met ons op. Wij denken graag met u mee!

Ja, ik wil reserveren een vergadering in Zaandam bij Proeverij de Koekfabriek!

Geïnteresseerd in onze vergaderruimte in Zaandam? Reserveer direct! Dat kan zowel op deze website als telefonisch, 075 – 6154287.

Heeft u vragen over ons restaurant, de vergaderruimte of een geheel andere vraag? Maak dan gebruik van het contactformulier of bovenstaand telefoonnummer. U hoort zo snel mogelijk van ons.

Contact opnemen
Call Now Button