img-content

Vergaderen in Zaandam

op een unieke locatie

De omgeving vertelt een verhaal over ondernemerschap en succes
_43A0027
Ligging en omgeving

Proeverij de Koekfabriek ligt prachtig gelegen aan de Zaan in een monumentaal pand dat veel Zaanse geschiedenis bevat, namelijk de voormalige Koekfabriek van Verkade. Proeverij de Koekfabriek ligt nabij het centrum van Zaandam en is daardoor makkelijk te bereiken. Het pand bevindt zich op loopafstand van het openbaar vervoer. Wanneer u met de auto wilt komen bevindt zich aan beide zijden van het pand een betaald en bewaakt parkeerterrein waar u tegen gereduceerd tarief uw auto kwijt kunt.

Inrichting en sfeer

Proeverij de Koekfabriek is gesitueerd in de voormalige Koekfabriek van Verkade. De sfeer is warm en ongedwongen, waarbij toch enkele industriële elementen behouden zijn gebleven. Met de gezellige warme en industriële ambiance creëren wij een huiselijk gevoel. Mede doordat er twee mooie schilderijen hangen van de Zaansche Schans en het pand zelf, waant u zich ook meteen in een typische Zaanse sfeer. Door de verschuifbare tussenwanden zijn de vergaderzalen gemakkelijk klaar te zetten in elke opstelling. Denkt u bijvoorbeeld aan een basis opstelling of een theater opstelling. Ook beschikken de vergaderzalen onder andere over draadloos internet, een beamer, een printer met kopie-functie, meerdere flipboards, surround geluidsinstallatie, microfoons, LED spots die de kleur van uw bedrijf kunnen uitstralen, een eigen toiletgroep en voldoende wand contact dozen voor de aansluiting van laptops en dergelijke.

Bij een geslaagde vergadering of meeting hoort uiteraard ook een goede catering. Het huren van de zaal kan daarom gecombineerd worden met koffie/thee, lunch, diner, en/of een borrel. Heeft u speciale (dieet)-wensen of allergieën? Geen probleem. Vermeld deze bij de offerte aanvraag.

 

Zaal opties

  • Beamer
  • Meerdere flipboards
  • Printer met kopie-functie
  • Geluidsinstallatie
  • Eigen toiletgroep
  • Voldoende wand contact dozen
  • Voldoende sta-tafels
  • Verschuifbare tussenwanden
43A0049

Zaansche Zaal

De-zaal

Verkade Zaal