fbpx
img-content

Vergaderen in Zaandam

op een unieke locatie

De omgeving vertelt een verhaal over ondernemerschap en succes
_43A0027

Heeft u met uw bedrijf binnenkort een vergadering op de planning staan? Bent u de mogelijkheden aan het verkennen voor het huren van een vergaderruimte? Als u wilt vergaderen in een schitterende vergaderzaal die van alle faciliteiten voorzien is bent u bij Eventkade op de juiste plek beland. De Eventkade beschikt over twee unieke vergaderruimtes, de Verkade zaal en de Zaanse zaal. Wij zijn samen met all-you-can-eat restaurant Proeverij de Koekfabriek gevestigd in de voormalige Koekfabriek van Verkade. Proeverij de Koekfabriek ligt prachtig gelegen aan de Zaan in een monumentaal pand dat veel Zaanse geschiedenis bevat. Onze vergaderlocatie is gelegen nabij het centrum van Zaandam en is daardoor makkelijk te bereiken. Het pand bevindt zich op loopafstand van het openbaar vervoer. Wanneer u met de auto wilt komen bevindt zich aan beide zijden van het pand een betaald en bewaakt parkeerterrein waar u tegen gereduceerd tarief uw auto kwijt kunt.

Bent u op zoek naar een vergaderzaal in Zaandam voor uw bedrijf om te vergaderen? Heeft u interesse in het huren van een vergaderruimte van de Eventkade? Neem gerust contact op met onze event-manager, Bert Piket, en informeer vrijblijvend verder naar de mogelijkheden! U kunt hem bereiken via het volgende telefoonnummer: 06 392 158 61.

Unieke vergaderlocatie

Bij de Eventkade kunt u vergaderen in een unieke vergaderlocatie. Wij beschikken over twee vergaderzalen, die zich uitstekend lenen voor een vergadering samen met uw collega’s. De eerste van de twee zalen heet de Verkade zaal. Het gaat om een unieke en inspirerende vergaderlocatie. Zo beschikt de zaal over een schitterende Barok uitstraling. Het prachtige interieur en de aankleding van de zaal maakt het een inspirerende en originele plek om te vergaderen. Het interieur weerspiegelt namelijk de geschiedenis van de oude Verkade fabriek en bestaat nog altijd uit allerlei industriële aspecten. Behalve het schitterende aanzicht binnen geniet u in de Verkade zaal ook van een geweldig uitzicht over de rivier de Zaan.

Sommige zakelijke meetings vragen om diverse faciliteiten. De vergaderruimte die je bij de Eventkade huren kunt is van alle faciliteiten die u zich kunt wensen voorzien. Denk hierbij aan een beamer, diverse flipboards, een printer die ook over een kopie-functie beschikt, een geluidsinstallatie (inclusief microfoon), een eigen toiletgroep, meer dan genoeg sta-tafels en wand contact dozen, en tot slot ook verschuifbare tussenwanden om de ruimte verder naar wens in te richten. Waar u ook over wilt vergaderen, met het comfort en de mogelijkheden van de Verkade zaal is alles mogelijk. Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden wat betreft het inrichten of de faciliteiten kunt u gerust verder informeren.

Zaal opties

 • Beamer
 • Meerdere flipboards
 • Printer met kopie-functie
 • Geluidsinstallatie
 • Eigen toiletgroep
 • Voldoende wand contact dozen
 • Voldoende sta-tafels
 • Verschuifbare tussenwanden
43A0049

Zaansche Zaal

De-zaal

Verkade Zaal

Vergaderen in de Verkade Koekfabriek

Proeverij de Koekfabriek is gesitueerd in de voormalige Koekfabriek van Verkade. Bij ons kunt u vergaderen in een warme en ongedwongen sfeer, waarbij toch enkele industriële elementen behouden zijn gebleven. Met de gezellige warme en industriële ambiance creëren wij een huiselijk gevoel. Mede doordat er twee mooie schilderijen hangen van de Zaansche Schans en het pand zelf, waant u zich ook meteen in een typische Zaanse sfeer. Door de verschuifbare tussenwanden zijn de vergaderruimtes gemakkelijk klaar te zetten in elke opstelling. Denkt u bijvoorbeeld aan een basis opstelling of een theater opstelling. Ook beschikken de vergaderzalen onder andere over draadloos internet, een beamer, een printer met kopie-functie, meerdere flipboards, surround geluidsinstallatie, microfoons, LED spots die de kleur van uw bedrijf kunnen uitstralen, een eigen toiletgroep en voldoende wand contact dozen voor de aansluiting van laptops en dergelijke.

Bij een geslaagde vergadering of meeting hoort uiteraard ook een goede catering. Het huren van de vergaderzaal kan daarom gecombineerd worden met koffie/thee, lunch, diner, en/of een borrel. Heeft u speciale (dieet)-wensen of allergieën? Geen probleem. Vermeld deze bij de offerte aanvraag.

Veel mogelijkheden en faciliteiten in onze vergaderlocatie

Ook onze Zaanse zaal is als vergaderruimte te huren. Hier kunt u in huiselijke en warme sferen vergaderen. Net als de Verkade zaal is ook de Zaanse zaal op stijlvolle wijze aangekleed, op een manier die bij de geschiedenis van de Verkade fabriek past. Ook deze zaal is rijk aan industriële aspecten, sfeervolle vuurhaarden en schitterende details, alsmede de benodigde faciliteiten.

 • Beamer
 • Meerdere flipboards
 • Printer met kopie-functie
 • Geluidsinstallatie
 • Eigen toiletgroep
 • Voldoende wand contact dozen
 • Voldoende sta-tafels
 • Vier verschuifbare tussenwanden

Een vergaderzaal voor kleine en grote gezelschappen

De omgeving van de Eventkade vertelt een verhaal over ondernemerschap en succes. Het complex waar de oude Verkadefabriek in Zaandam is gelegen bestaat uit een fabriekscomplex. Ooit begon het hier als bakkerij. Sinds de bouw in 1886 heeft het complex een flinke groei doorstaan, met de uiteindelijke fabriek als laatste stap van de transformatie. Deze fabriek is in 2003 achtergelaten, waarna het complex is omgetoverd tot mooi cultureel gebouw dat voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Zo worden de Zaanse zaal en de Verkade zaal naast vergaderzalen ook verhuurd voor evenementen en zijn wij zelfs een officiële trouwlocatie.

Vergaderen in een schitterende vergaderruimte!

Een vergaderzaal in Zaandam gezocht waar u in alle luxe met uw collega’s kunt vergaderen? Door een vergaderruimte bij de Eventkade te huren geniet u van een overvloed aan voordelen. Wij geven u een overzicht:

 • Vergaderen in een bijzondere en sfeervolle zaal met zeer veel mogelijkheden;
 • Meer dan genoeg parkeergelegenheid;
 • Unieke locatie in de oude Verkadefabriek aan de rivier de Zaan;
 • Alle benodigde faciliteiten voor een vergadering;
 • Het vergaderen kan gecombineerd worden met een smaakvolle catering;
 • Opgeleid horeca personeel dat u kan bedienen;
 • Al uw wensen zijn bespreekbaar;
 • Vrijblijvende en messcherpe offerte op maat

Kom in contact!

Bent u geïnteresseerd in het huren van een vergaderzaal bij de Eventkade? Wilt u vergaderen in een schitterende, unieke locatie? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die onze vergaderruimtes De Verkade zaal of de Zaanse zaal bieden? Vraag gerust vrijblijvend naar meer informatie. U kunt verder informeren en de mogelijkheden bespreken door contact op te nemen met onze event-manager Bert Piket. Al uw wensen zijn bespreekbaar! Bert is telefonisch te bereiken via 06 392 158 61 en stelt graag een scherpe en vrijblijvende offerte voor u op. De offerte ontvangt u binnen uiterlijk 48 uur van ons.

Call Now Button