fbpx

Vergaderen in Zaandam

U bent bezig een vergadering te plannen? En hiervoor zoekt u een vergaderlocatie in Zaandam? Bij Proeverij de Koekfabriek bent u aan het juiste adres, want hier kunt u gebruik maken van onze vergaderruimte. Deze ruimte is naast vergaderzaal ook ideaal te gebruiken voor recepties en diners!

Vergaderen in Zaandam – Voordelen van Proeverij de Koekfabriek

Bij Proeverij de Koekfabriek bent u verzekerd van een vergaderruimte die bij uw bedrijf aansluit. De ruimte beschikt over verschillende opties die ervoor zorgen dat uw vergadering zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren. Wat te denken van een:

  • Beamer
  • Meerdere flipboards
  • printer met kopie-functie
  • geluidsinstallatie
  • eigen toiletgroep en voldoende wand contact dozen voor de aansluiting van laptops en dergelijke.
  • verschuifbare tussenwanden zodat de zaal gemakkelijk klaar te zetten is in elke opstelling.
  • Ook beschikken wij over voldoende sta-tafels om ook uw receptie zo mooi mogelijk in te richten!

Extra opties bij het vergaderen in Zaandam

Naast het aantrekkelijke vergaderruimte, heeft Proeverij de Koekfabriek een mooie locatie, namelijk de oude Verkadefabriek. Een restaurant in Zaandam met op het terras een prachtig uitzicht over de Zaan. Elke laatste zondag van de maand dineren met livemuziek! Naast het dineren hebben wij ook een vrijdagmiddagborrel, jazz-avond, sinterklaasfeest, kerstmarkt en nog veel meer evenementen.
Ook voor een borrel of een feest kunt u bij Proeverij de Koekfabriek terecht. Heeft u bijvoorbeeld een bijeenkomst, verjaardag, bruiloft of vergadering? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op, en wij denken graag met u mee!

Ja, ik wil reserveren een vergadering in Zaandam bij Proeverij de Koekfabriek!

Geïnteresseerd in onze vergaderruimte in Zaandam? Reserveer dan direct bij Proeverij de Koekfabriek. Liever bellen voor uw reservering? Bel dan: 075 – 6154287.
Mocht u nog vragen hebben over bijvoorbeeld ons all you can concept of uw mogelijkheid om een evenement bij ons te organiseren. Vul dan het contactformulier in en u hoort spoedig van ons. Natuurlijk kunt u ons ook gewoon bereiken op bovenstaande telefoonnummer.

Contact opnemen
Call Now Button