fbpx
proeverij-de-koekfabriek-trouwerijen

Trouwlocatie

Eén van de bijzonderste trouwlocaties

Een bijzondere trouwlocatie, welk toekomstig bruidspaar zoekt dat nou niet… Gelukkig gaat jouw zoektocht naar bijzondere trouwlocaties aardig goed, want je hebt Eventkade gevonden! In het prachtige Zaandam kun je jouw bruiloft vieren aan de Zaan bij Proeverij de Koekfabriek. Je kunt kiezen voor één van de mooie zalen om in te trouwen, maar je kunt ook buiten aan het water trouwen,middenin de stad. Onze prachtige locatie, wat vroeger de Verkade fabriek was, is centraal gelegen en biedt je opties voor een complete dag op één en dezelfde locatie.

Ben jij op zoek naar een bijzondere trouwlocatie in Zaandam? Proeverij de Koekfabriek is de parel van een trouwlocatie waar je naar op zoek was. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging en kennismaking.

Beleef de oude Verkade fabriek

De oude Verkade fabriek is een prachtig decor om het jawoord aan elkaar te geven. Op deze bijzondere trouwlocatie waan jij je samen met je gasten in een waar sprookje. Hoe we dit zo met zekerheid durven te zeggen terwijl iedereen een ruimte anders beleeft? Omdat de oude Verkade fabriek een charme heeft waar je gewoon voor valt. Wanneer je binnenkomt zul je zelf de oude Verkade fabriek beleven. Door de mix van een modern en industrieel interieur heeft deze trouwlocatie in Zaandam een karakteristieke vibe. Past dit bij jou en je verloofde? Bekijk dan direct onze zalen of kom gauw bij ons langs.

Bijzondere trouwlocatie

Bij Proeverij de Koekfabriek kan getrouwd en/of gefeest worden in twee verschillende zalen. Je kunt kiezen voor de bruiloft zaal ‘Verkade zaal’ of voor de trouwzaal ‘Zaansche zaal’. Beide trouwzalen hebben hun eigen charmes en kwaliteiten en zijn zeker anders te noemen. Lees hieronder meer over de afzonderlijke zalen én waar je ook buiten kunt trouwen op onze bijzondere trouwlocatie in Zaandam.

IMG-20180421-WA0158

Waarom deze trouwlocatie in Zaandam kiezen?

Proeverij de Koekfabriek is een zeer populaire trouwlocatie. Wat ons onderscheid van andere bruiloft locaties? Nergens anders dan bij ons vind je die beleving van de oude Verkade fabriek. We beschikken over meerdere zalen (met een andere stijl), die je ook kunt combineren door bijvoorbeeld te trouwen in de ene zaal en de receptie te houden in de andere zaal. Ondertussen zou ons personeel jullie trouwzaal alweer kunnen omtoveren tot de feestzaal voor het trouwfeest. Daar komt bij dat onze trouwlocatie in Zaandam aan het water ligt. Dit geeft een prachtig uitzicht en maakt een activiteit als een rondvaart met alle gasten van en naar de trouwlocatie mogelijk.

Op onze trouwlocatie kom je niks tekort. Iedere zaal beschikt over een eigen bar, er is een open keuken, beamers, geluids- en lichtinstallaties zijn aanwezig en we beschikken over voldoende statafels, scheidingswanden en andere decorstukken om de zaal sfeervol en geheel naar wens in te richten. Eigen wensen horen we zeer graag.

Proeverij de Koekfabriek is tot slot zeer goed te bereiken per auto en het openbaar vervoer (OV). Door de dichtbij zijnde snelweg A7, aanliggende parkeergelegenheid en het treinstation om de hoek, is onze feestlocatie ideaal bereikbaar voor jouw gasten.

Kortom, Proeverij de Koekfabriek is een perfecte trouwlocatie uit de vele trouwlocaties in de omgeving. We kunnen alles voor je realiseren, van receptie tot feest.

Trouwen in de Zaansche zaal

De Zaansche zaalis een mooie, inspirerende zaal met een warme sfeer. Naast de huiselijke sfeer zie je nog genoeg van de voormalige industriële aspecten terug. De Zaansche zaal bevat nog veel details die de historie van het prachtige pand uitdrukken.

In de Zaansche zaal is ruimte voor maximaal 150 personen (afhankelijk van de opstelling). Wil jij graag trouwen in de Zaansche zaal? Lees hier meer over de faciliteiten van de Zaansche zaal.

Trouwen in de Verkade zaal

De Verkade zaal is iets groter dan de Zaansche zaal en is perfect voor een bruiloft feest. Deze zaal met eigen bar bevat nog veel historische industriële aspecten van de Verkade fabriek en heeft een uitzicht over de Zaan inclusief toegang tot de kade. Je kunt de zaal naar buiten toe verlengen door gebruik te maken van het stuk kade buiten. Het is mogelijk om hier een partytent of terras neer te zetten. Met zowel binnen als buiten ruimte is de Verkade zaal ideaal als trouwzaal voor een trouwfeest.

In de Verkade zaal passen maximaal 180 personen. Wil jij gaan trouwen in de Verkade zaal op deze zeer unieke locatie aan de Zaan? Lees hier dan meer over de faciliteiten van de Verkade zaal.

Buiten trouwen aan De Zaan kade

Aangezien wij beschikken over een mooi stukje kade aan de Zaan, is het natuurlijk ook mogelijk om buiten te trouwen bij Proeverij de Koekfabriek. Via de Verkade zaal kunnen we een mooie buitenbruiloft opstellen op de Zaankade. Als je trouwt aan het water heb je natuurlijk een geweldig uitzicht! Je kunt daar natuurlijk ook romantisch gebruik van maken door bijvoorbeeld per boot als bruidspaar te arriveren. Een boottochtje voor alle (dag)gasten organiseren is vanaf onze locatie ook geen enkel probleem.

Op de kade van de Zaan is plek voor 70 personen. Zowel de receptie als de bruidsceremonie of een barbecue kunnen we voor je organiseren op onze buitenlocatie. Benieuwd naar de verdere mogelijkheden? Neem dan gerust contactmet ons op.

Zaal opties

  • Tot 180 personen
  • Eigen bar
  • Geluidsinstallatie
  • Eigen toiletgroep
  • Binnen én Buiten
  • Aan het water
  • Beamer
  • Alles is mogelijk in overleg
43A0049

Zaansche Zaal

De-zaal

Verkade Zaal

Special Wedding Deal

Lijkt het jou prachtig om te trouwen op een historische locatie als de oude Verkade fabriek en wil je eigenlijk dit jaar nog trouwen? Dan kun je profiteren van onze speciale All-in Wedding Deal! De Special Wedding Deal is een all-in pakket van maar €4.690,- die nog te boeken is voor iedere dag in 2018. Bekijk de Wedding Deal om te zien wat er allemaal binnen dit waanzinnige pakket valt. Deze prijs is gebaseerd op een bruiloft met 30 daggasten en 100 feestgasten. Extra’s zijn altijd in overleg mogelijk.

Voorstel op maat

Iedere bruiloft is anders en ieder bruidspaar heeft andere wensen. Daarom krijg je bij ons altijd een voorstel op maat. Tijdens ons kennismakingsgesprek en de rondleiding op onze bijzondere trouwlocatie, bespreken we jullie wensen, waarna wij met een passend voorstel komen. Er is veel mogelijk in overleg en we denken graag met je mee voor het mooiste resultaat. Bij interesse in een afspraak kun je contact opnemen met eigenaar en event-manager Bert Piket door te bellen naar 06 – 39 21 58 61 of mail naar directie@proeverijdekoekfabriek.nl. We maken graag kennis om je een onvergetelijke bruiloft te bezorgen op één van de bijzonderste trouwlocaties in Nederland!

Call Now Button