fbpx
Cateraar in Zaandam Amsterdam
Cateraar in Zaandam Amsterdam

Maak uw event speciaal en uw gasten happie!

Hieronder vind u het menu wat u allemaal bij ons kunt bestellen

Een casinoavond waarbij uw gasten leuke prijzen kunnen winnen, een karaokeavond met de meest foute hits of toch een foto-booth met allerlei verkleedattributen? Er zijn zoveel leuke activiteiten om uw evenement echt te laten spreken. Een keer wat anders dan de standaard borrel met een bakje borrelnootjes? Wij zitten in ieder geval boordevol ideeën om uw evenement uniek te maken. Kunt u wat hulp van ons creatieve brein gebruiken? Laat uw gegevens achter in het formulier of geef onze event-manager Bert een belletje. Uiteraard geheel vrijblijvend!

Neem contact op!

Cocktails shaker Zaandam Amsterdam Happie

Op iedere locatie en voor elke gelegenheid kunnen we voor u en uw gezelschap een geweldige dranksensatie creëren. Op de voorgrond als publiekstrekker of juist op de achtergrond voor een bijzondere beleving, de keuze is aan u!

De cocktails die gemaakt worden zijn geheel in stijl van de gelegenheid en overtreffen uw wensen en verwachtingen. Klassieke, hippe, vernieuwende of zelf bedachte cocktails zullen van uw event een onvergetelijke herinnering maken.

Happie cocktail Tasting                           €  375,00 Excl. btw
1 bartender, 2 uur, 50 cocktails

Happie cocktail Experience                     €  555,00 Excl. btw
1 bartender, 3 uur, 100 cocktails

Happie cocktail Party                              €   875,00 Excl. btw
1 bartender, 4 uur, 200 cocktails

Happie cocktail Festival                          € 1100,00 Excl. btw
2 bartenders, 4 uur, 300 cocktails

 

BESTEL NU

Catering feesten en partijen recepties Zaandam Amsterdam happie

Een heel tof evenement organiseren waar uw gasten nog jaren over spreken?

Daar komt heel wat bij kijken! U heeft er heel veel zin in, maar u vindt het ook een beetje spannend. Inkoop, personeel, inventaris, een BBQ of toch een buffet. Tja..

Heeft u daar de hulp van een ervaren team voor nodig die u die zorgen uit handen kan nemen? Dan heeft u nu de oplossing gevonden!

Wij bij Happie Delivery zijn al jarenlang bekend met het hosten van evenementen zoals bruiloften, congressen, productpresentaties, clubnights en meer. Bijna alles heeft al de revue gepasseerd.

Bij ons kunt u terecht voor het totaalpakket, zodat u alles onder kan brengen bij één contactpunt. Geen gedoe met meerdere contacten en wie ook alweer het eten kwam brengen en waar is de dj eigenlijk?

Wij werken met een groot netwerk die wij inmiddels hebben opgebouwd. Wij zijn bekend met vele goede muziekanten, DJ's, fotograven, verhuurbedrijven voor licht, geluid, techniek en partners die uw evenement maar al te graag decoreren. Daarnaast leveren wij zelf de catering, personeel en kleine evenementbenodigdheden aan.

Wij zullen bij het hosten van uw evenement uw contactpunt zijn en zorgen dat al deze lijnen fuseren. Als contactpunt werken wij graag op een persoonlijke basis. Wel zo fijn dat u weet met wie u zaken doet en daarnaast werken wij geheel op maat, dus laten we snel een gesprek inplannen om uw wensen te bespreken. Kunt u gelijk een kijkje nemen in de keuken van Happie Delivery (letter- en figuurlijk). U bent van harte welkom voor een bakje koffie of een lekkere lunch bij ons op de zaak! Ook buiten kantoortijden staan wij voor u klaar.

Neem contact op!

Wijn catering Zaandam Amsterdam Happie

Peter is net als wijn. Hij vertelt ook zijn eigen verhaal. Hij weet als geen ander wijnkennis over te dragen op een toegankelijke maar leerzame manier. Geen droge stof en saaie theorieën vanuit een boek, maar met zijn persoonlijke ervaringen, anekdotes en bijzondere wijnomschrijvingen (proefomschrijvingen) interesseert hij zijn luisteraars. Ondanks de complexiteit van het wijnvakgebied, vertelt hij de essentie over wijn op een begrijpelijke manier.

Het belangrijkste doel van de workshop is om een gezellige middag of avond te hebben. De workshop is dan ook informeel… maar wel professioneel. Tijdens de workshop leert u onder andere hoe u wijn het beste kunt proeven, hoe u wijnen kunt omschrijven aan de hand van uw eigen referentiekader en welke factoren van invloed zijn op de smaak van wijn.

Mensen vinden het moeilijk om smaken te omschrijven en denken vaak dat er moeilijke wijntermen gebruikt moeten worden. Vaktermen kunnen helpen om smaken te omschrijven, maar zijn zeker niet leidend.
Peter: ”Toen ik in de horeca werkte vertelde een mevrouw mij een mooi verhaal. Een bepaalde wijn deed haar denken aan het oude leren tasje van haar oma met pepermuntjes. Hoewel de overige tafelgasten moesten lachen, was deze persoonlijke referentie voor mij heel goed verklaarbaar door bepaalde kenmerken van het druivenras en de omstandigheden in de wijngaard. Iedereen kan wijnen omschrijven, je moet alleen gebruik leren én durven maken van je eigen referenties. ”

Peter geeft wijnworkshops op locatie (bijvoorbeeld uw bedrijf, bij u thuis of in een horecagelegenheid). Een workshop van 1,5 - 2 uur kost €350 (tot maximaal 15 personen). Wilt u een wijnworkshop met een grotere groep of heeft u geen eigen locatie, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.*

Het is ook mogelijk om Peter in te schakelen om uw bedrijfsfeest, verjaardag of andere gelegenheid een extra dimensie te geven met een speciale wijnhoek. Naast het schenken van verschillende wijnen vertelt Peter geïnteresseerden meer over deze wijnen en kan hij de ‘dit-heb- ik-nou-altijd-al-willen-weten-wijnvragen’ beantwoorden.

 

BESTEL NU

Catering Personeel in huren zaandam amsterdam happie

Heeft u hulp nodig bij uw event? Wij helpen u graag.  Horeca en evenementen zitten in ons bloed en daarom genieten wij van elk feest of bijeenkomst.

Zoekt u een barkeeper of kelner / serveerster of een echte bbq-meester? Wij helpen u aan de juiste persoon.

 

Neem contact op!

 

Call Now Button