fbpx
img-content

Een bijzondere feestlocatie in Zaandam gezocht?

Bent u op zoek naar een bijzondere feestlocatie in de omgeving van Zaandam? Bijvoorbeeld om een personeelsfeest, bedrijfsfeest of trouwfeest te vieren? Dan zit u goed bij de Eventkade! Op de kade van de Zaan geniet u van een unieke beleving op een prachtige locatie. Wij zijn gevestigd in de oude Verkadefabriek en beschikken over twee sfeervolle zalen (de Verkade zaal en de Zaanse zaal) die geschikt zijn voor allerlei soorten feesten. Ook hebben we een bijzondere buitenlocatie, de Zaan kade, vanaf waar u een geweldig uitzicht over de Zaan. De capaciteit van onze zalen en feestlocaties, alsmede de ruime hoeveelheid faciliteiten, maken onze feestlocatie in Zaandam geschikt voor allerlei soorten evenementen. Feesten, recepties, trouwerijen of een vergadering: wij maken het mogelijk. Voor evenementen zijn wij (op aanvraag) iedere dag geopend van 08.00 uur ’s ochtends tot 03.00 uur ’s nachts. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Een bijzondere feestlocatie gezocht en geïnteresseerd in een feestzaal van de Eventkade? Neem dan gerust eens contact met ons op om verder te informeren over de mogelijkheden! Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 3921 5861. Onze event-manager, Bert Piket, staat u graag te woord om al uw wensen te bespreken!

_43A0027

Feestlocatie De Verkade Zaal

De Eventkade maakt onderdeel uit van Proeverij de Koekfabriek, een all-you-can-eat restaurant dat eveneens in de oude Verkadefabriek in Zaandam gevestigd is. Wij verhuren twee feestzalen, geschikt voor allerlei soorten evenementen. Een van onze twee bijzondere feestlocaties is de Verkade zaal. Dit is een unieke, inspirerende en zeer originele feestlocatie. De prachtig aangeklede zaal beschikt over een riante bar die over een mooie barroc uitstraling beschikt. De historie van de oude Verkadefabriek is goed in het interieur terug te zien, met allerlei industriële aspecten en veel aarde. Hoewel de zaal van binnen een genot voor het oog is, kunt u ook buiten genieten van een adembenemend uitzicht. De Verkade zaal kijkt namelijk uit over de rivier de Zaan.

De zaal beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een beamer, geluidsinstallatie met microfoon, led parren (die in diverse kleuren de verstellen zijn), vuurhaarden, flipovers, eigen toiletvoorzieningen, een luxe eigen bar, open keuken en nog veel meer. De Verkade zaal heeft een maximale capaciteit van 180 personen voor een receptie of feest, 160 personen voor een presentatie en 150 personen voor een een diner. Omdat de Eventkade onderdeel uitmaakt van het restaurant Proeverij de Koekfabriek kunt u ons ook inschakelen voor een overheerlijke en op maat verzorgde catering. Daarbij kan rekening gehouden worden met speciale dieetwensen (zoals vegetarisch, veganistisch, halal of voedselallergieën).

Feestlocatie De Zaanse Zaal

Naast de Verkade zaal kunt u er ook voor kiezen om de Zaanse zaal te huren. Deze huiselijke en warme ruimte leent zich perfect voor allerlei soorten evenementen. Ook deze zaal is aangekleed op een manier die past bij de historie van het gebouw, met eveneens allerlei industriële aspecten en prachtige details. Net als de Verkade zaal beschikt ook de Zaanse zaal over talloze faciliteiten, zoals een beamer met projectiescherm, geluidssysteem, eigen functionele bar, open keuken en een eigen toiletgroep, sfeervolle vuurhaarden, sta-tafels of tafels met stoelen en vier scheidingswanden indien u secties wenst te creëren. In deze feestzaal in Zaamdam is, afhankelijk van het soort evenement dat u wenst te organiseren, plek voor 25 tot uiterlijk 140 personen. Ook kunt u bij het huren van deze zaal uw gasten laten genieten van de smaakvolle beleving van onze catering!

Vergaderlocatie in Zaandam
20180311_162022-1a35e2a1
DSC04955
DSC04966
DSC05204
43A0049

Zaansche Zaal

De-zaal

Verkade Zaal

Ook leuk voor een bedrijfsfeest, personeelsfeest of vergadering!

Op zoek naar een feest locatie voor een bedrijfsfeest, personeelsfeest of andere speciale gelegenheid? Of zoekt u een ruimte om samen met uw collega’s te vergaderen? Ook dan bent u bij de Eventkade aan het juiste adres! Door een feestzaal in Zaandam bij ons te huren geniet u van allerlei voordelen:

 • Twee bijzondere en sfeervolle zalen waar alles mogelijk is;
 • Ruim voldoende parkeergelegenheid;
 • Unieke locatie in de oude Verkadefabriek aan de rivier de Zaan;
 • Onze zalen zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten;
 • Wij kunnen een smaakvolle catering verzorgen;
 • Opgeleid horeca personeel;
 • Aangepaste openingstijden speciaal voor uw event;
 • Offerte op maat gemaakt door onze event-manager

Bel gelijk om verder te informeren!

Heeft u interesse in het huren van een feestlocatie in Zaandam bij de Eventkade? Ziet u een geschikte feestzaal in De Verkade zaal of de Zaanse zaal voor uw bedrijfsfeest, personeelsfeest of andere bijzondere gelegenheid? Neem dan gerust eens contact op met onze event-manager, Bert Piket! Hij is telefonisch bereikbaar via 06 3921 5861 en bespreekt graag onze mogelijkheden met u. Al uw wensen zijn bespreekbaar en we bieden u graag een unieke ervaring aan. Vraag ook gerust om een vrijblijvende offerte op maat, voor een indruk van de kosten! Deze ontvangt u altijd binnen 48 uur na uw aanvraag.

Zaal opties

 • Beamer
 • Meerdere flipboards
 • Printer met kopie-functie
 • Geluidsinstallatie
 • Eigen toiletgroep
 • Voldoende wand contact dozen
 • Voldoende sta-tafels
 • Verschuifbare tussenwanden
Call Now Button