fbpx
Catering in Zaandam Happie Delivery

Catering in Zaandam, Oostzaan en Purmerend

Vind hier uw catering op maat. Omdat elke klant uniek is.

Om een heerlijke, creatieve en uniek catering te plaatsen bij onze opdrachtgevers, moet je op maat werken. Dat is ons motto.


"Elke klant is uniek!"

En zo is het maar net. U bent op zoek naar catering, dus u weet het als geen ander. Heeft u veel vlees of viseters? Wel of geen soep? Een BBQ of Buffet. Wij hebben niet alleen jarenlange ervaring als cateraar, maar ook als event-manager. Daarom weten we precies wat het is om in uw schoenen te staan.


Hoe kunnen wij u helpen?

Laat uw telefoonnummer en naam bij ons achter en wij bellen u binnen het uur terug. U kunt natuurlijk ook zelf telefonisch contact met ons opnemen.

Wij nemen dan al uw wensen met u door en stellen u wat vragen, waar u misschien zelf nog niet aan heeft gedacht.

Vervolgens sturen wij u helemaal vrijblijvend een catering voorstel die naadloos aansluit bij uw wensen.  Vindt u het voorstel echt iets voor u, maar wilt u hem toch nog even doorspreken? Dan doen we gewoon een kopje koffie, bij u, of bij ons!


Onze werkwijze

Wij leveren uw catering in Zaandam, Purmerend en Oost-Zaan. De inventaris die u nodig heeft voor uw bijeenkomst regelen wij en nemen wij mee. Happie komt, afhankelijk van uw evenement een paar uur van te voren om alvast alles klaar te zetten. Denk hierbij aan statafels, buffetbenodigdheden, beeld en geluidsapparatuur, glaswerk, buitenbar en nog veel meer. Na uw event nemen wij onze inventaris en vuile afwas mee, die wij terug op onze locatie weer spik en span maken voor de volgende klus. Ook kunnen wij aanwezig personeel voor u regelen. Wij werken uitsluitend met toppers, waar wij gelukkig al heel veel evenementen mee hebben samengewerkt en genoten.

 


Healthy

Veel bedrijven en particulieren vinden het heel belangrijk om een catering te serveren die goed is voor de gezondheid en milieu. Dit vinden wij ook.

Doordat één van onze bezorgrestaurants, Happie VEGA(N), zich specialiseert in gezond eten, vegetarisch, veganistisch en milieubewustzijn, kunnen wij moeiteloos een heerlijk en gezonde catering op tafel zetten. Niemand wist dat gezond eten zo lekker kon zijn!


Locatie

Zoekt u nog een unieke en adembenemende locatie waar wij de catering voor u mogen verzorgen? Door ervaring in de evenementenbranche kennen wij veel prachtige locaties. Helaas kunt u er toch maar eentje kiezen.

 

Contact Happie Delivery Catering in Zaandam

Terugbelformulier

Heeft u de hulp of advies nodig van Happie Catering? Laat hieronder uw naam en telefoonnummer achter en wij proberen u binnen een uur terug te bellen.

Direct contact

Bert Piket

Event-manager

E   info@happiedelivery.nl

M   06 – 39 21 58 61

Gezond eten Zaandam Catering Amsterdam
Catering Zaandam Amsterdam
Italiaans Catering Zaandam Amsterdam
Catering Sate Zaandam Amsterdam
Call Now Button